ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η διοργάνωση RUN CREECE και στη Ρόδο-Οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ στο Δήμο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
301

H συμ­με­τοχή της Ρόδου στο «RUN CREECE», διορ­γά­νωση η οποία πραγ­μα­το­ποιεί­ται ήδη σε έξι πόλεις της Ελλάδας, ήταν το αντι­κεί­μενο της συνά­ντη­σης που είχαν το μεση­μέρι (Παρα­σκευή) ο πρό­ε­δρος και οι εκπρό­σω­ποι του ΣΕΓΑΣ με τους αντι­δη­μάρ­χους Σάββα Δια­κο­στα­μα­τίου, Στέργο Παρδαλό, τον εντε­ταλ­μένο δημο­τικό σύμ­βουλο σε θέματα αθλη­τι­σμού Σάββα Καλα­θενό και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Σέργιο Αϊβάζη.

O πρό­ε­δρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Πανα­γό­που­λος, ζήτησε τη στήριξη του Δήμου για την πραγ­μα­το­ποί­ηση μίας μεγάλης γιορτής για το νησί που θα τύχει προ­βο­λής και θα πραγ­μα­το­ποιεί­ται την πρώτη Κυριακή του Οκτω­βρίου, κάθε χρόνου.

Πρό­κει­ται για αγώνες δρόμου 5 χιλιο­μέ­τρων, με δια­δρομή από επί­λε­κτα σημεία του νησιού και τη συμ­με­τοχή χιλιά­δων πολιτών οι οποίοι είτε περ­πα­τώ­ντας είτε τρέ­χο­ντας, θα λαμ­βά­νουν μέρος στη διορ­γά­νωση.

Ο αντι­δή­μαρ­χος Σάββας Δια­κο­στα­μα­τίου, δήλωσε τη στήριξη του Δήμου στη διορ­γά­νωση όπως συμ­βαί­νει με πολλές αθλη­τι­κές διορ­γα­νώ­σεις ακόμη, ενώ το θέμα θα συζη­τη­θεί και στο Δημο­τικό Συμ­βού­λιο.

Στη συνά­ντηση παρό­ντες ήταν: o γενικός γραμ­μα­τέας του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης, ο γενικός διευ­θυ­ντής του Μαρα­θω­νίου της Αθήνας και της διορ­γά­νω­σης RUN CREECE  Μάκης Αση­μα­κό­που­λος, ο πρό­ε­δρος του ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου Βασίλης Ζήκας, το μέλος του Δ.Σ του κεντρι­κού ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς καθώς και ο τεχνι­κός σύμ­βου­λος του ΣΕΓΑΣ Δωδε­κα­νή­σου Σάββας Δια­κο­νι­κό­λας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.