Αθλητικά

Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Η ενημέρωση για Σαλονικιό και Παπανικολάου

Όπως έγραψε η «δσπορ», την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου αναχώρησαν για το Ruse της Βουλγαρίας ο Παντελής Σαλονικιός και η Στέλλα Παπανικολάου του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και στο διεθνή αγώνα 100χλμ 1star ιππικής αντοχής, αντίστοιχα που θα διεξαχθεί το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας μες αφορμή τις διοργανώσεις εξέδωσε ανακοίνωση προς ενημέρωση, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Μετά τις πρόσφατες Ελληνικές επιτυχίες στα Βαλκανικά Πρωταθλήματα Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, η Ελλάδα θα δώσει το παρών και σε τρίτο ιππικό άθλημα σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, αλλά και ένας διεθνής αγώνας Ιππικής Αντοχής, θα διεξαχθούν στο Ruse της Βουλγαρίας το τριήμερο 29 Σεπτεμβρίου – 1η Οκτωβρίου 2023.
Ο Παντελής Σαλονικιός με την Six Degrees θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, στο οποίο θα συμμετάσχουν πέντε Βαλκανικές χώρες με 23 αθλητές και άλογα.
Στον διεθνή αγώνα CEI* θα πάρουν μέρος από Ελληνικής πλευράς η Κατερίνα Μαλιάκη με τον Dias, η Στέλλα Παπανικολάου με την GA Evivnia και o Σωτήρης Πατσιούρας με την Afroditi.
Ο πρώτος κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ ο αγώνας των 100 χιλιομέτρων του Βαλκανικού Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 30/9 το πρωί. Αρχηγός ομάδας είναι η κ. Αριάννα Βενιζέλου».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι για το Ruse της Βουλγαρίας ταξίδεψε και ο Δημήτρης Χατζηαντώνης του ΚΕΙΡ για να συμμετάσχει σε αγώνα 80χλμ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου