Ο προαναγγελθείς… γάμος της ομάδας της ΑΕΡΑ με τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Γαργάλη και Μιχάλη Λυριστή είναι πλέον γεγονός.
Οι δύο αθλητές βρίσκονταν στο στόχαστρο του συλλόγου εδώ και ημέρες για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και οι επαφές είχαν ευτυχή κατάληξη.
Με τον επιθετικό Μιχάλη Λυριστή, που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Διγενή, οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ είχαν συμφωνήσει προφορικά και απέμεναν ορισμένες τυπικές μονο λεπτομέρειες προς διευθέτηση, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν και ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Ο μεσοαμυντικός Χρήστος Γαργάλης στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Φοίβο, κι ενώ πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Απόλλωνα Καλυθιών, οι δύο πλευρές έλυσαν τελικά την συνεργασία τους, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή δεν του επέτρεπαν να είναι συνεπής προς τον σύλλογο.
Μόλις αποδεσμεύθηκε, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν τάχιστα, αποσπώντας την υπογραφή του.
Γαργάλης και Λυριστής επέστρεψαν στην ΑΕΡΑ για να την βοηθήσουν ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με τους «ερυθρόλευκους» να επισημοποιούν την απόκτησή τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Γαργάλη στην ομάδα μας έπειτα από ένα χρόνο απουσίας.
Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Λυριστή.
Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».
Κινείται για Μπάρδη
Έντονο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Δημήτρη Μπάρδη έχει επιδείξει στα τελευταία 24ωρα η ΑΕΡΑ.
Ο νεαρός μέσος στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Φοίβο και ΓΑΣ Ιάλυσος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οι Αφαντενοί επιθυμούν διακαώς να τον επαναφέρουν στο έμψυχο δυναμικό τους ( φόρεσε την φανέλα της ΑΕΡΑ πριν από δύο χρόνια).
Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν τις εξελίξεις ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον ΓΑΣ Ιάλυσος ( ο Μπάρδης δεν έχει αποδεσμευθεί) και μόλις μείνει ελεύθερος από τους «τοξοβόλους» θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ