Για σχέδιο νέας αποστασίας μιλούν κυβερνητικές πηγές, δείχνοντας ευθέως τον αρχηγό της ΝΔ στη σκιά της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη, που αφήνει την κυβέρνηση με 152 βουλευτές.

«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη, απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας», σημειώνουν και εξηγούν τον λόγο αυτής της επιχείρησης:

«Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κ. Μητσοτάκη, που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη».

Κατά τις ίδιες πηγές, η επιχείρηση δεν θα ευοδωθεί, διότι «ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει τον σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες». Καλούν τον κ. Λαζαρίδη δε, να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Π. Καμμένος, που ανέβασε στο twitter ένα βίντεο με τίτλο «Μαρινάκης: Πέφτει η χούντα σε μερικούς μήνες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ