Ειδήσεις

Dodekanisos Seaways: Η υπόθεση υπαγωγής στο άρθρο 99 ναυτιλιακής εταιρίας , δεν αφορά την εταιρία μας

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατική” που αναφέρεται σε ναυτιλιακή εταιρεία της Ρόδου η οποία κατέθεσε αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο για υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα από τη ναυτιλιακή εταιρεία “Dodekanisos Seaways” ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Επειδή στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται η επωνυμία της εταιρείας, βάσει της αρχής προσωπικών δεδομένων, με συνέπεια να δημιουργούνται στην κοινή γνώμη ερωτηματικά ή εσφαλμένες εντυπώσεις, διευκρινίζεται ότι η υπόθεση δεν αφορά στην εταιρεία μας.
Η εταιρεία μας “Dodekanisos Seaways” παραμένει οικονομικά εύρωστη σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης με στόχο πάντοτε την καλύτερη δυνατή προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό και την οικονομική, τουριστική ανάπτυξη των νησιών μας.
Στην προσπάθειά της αυτή διαπραγματεύεται αυτήν τη περίοδο την αγορά ενός ακόμα σύγχρονου ταχύπλοου με σκοπό τη δρομολόγησή του στις γραμμές της Δωδεκανήσου για την περαιτέρω αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών μας.
Με την ευκαιρία η εταιρεία μας απευθύνει προς όλους τους Δωδεκανήσιους συνεργάτες της, τα πληρώματα και το διοικητικό προσωπικό, τις θερμές ευχαριστίες της για τη μεγάλη εμπιστοσύνη τους με τη δέσμευση ότι συνεχώς θα προσπαθεί και θα αγωνίζεται για το καλύτερο.

Από τη Διοίκηση

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου