ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου ΝΔ: “Μεγάλη και διπλή εορτή του Έθνους μας η σημερινή”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Γιορ­τά­ζου­με τον Ευαγ­γε­λι­σμό της Υπε­ρα­γί­ας Θε­ο­τό­κου και τι­μού­με την Επέ­τειο της Εθνι­κής μας Πα­λιγ­γε­νε­σί­ας της 25ης Μαρ­τί­ου 1821.

Δο­ξά­ζου­με τους ήρωες και τις ηρω­ί­δες προ­γό­νους μας του 1821, που αγω­νί­στη­καν ενά­ντια στον οθω­μα­νι­κό ζυγό  με ενό­τη­τα και ομο­ψυ­χία, με πίστη στις αξίες και τα ιδα­νι­κά της πα­τρί­δας μας.

Έχου­με χρέος να δι­δα­χθού­με από το ήθος τους και την τόλμη τους και οι κα­τα­κτή­σεις τους να απο­τε­λέ­σουν πηγή έμπνευ­σης για το παρόν και για το μέλ­λον.

Χρό­νια Πολλά σε όλες τις Ελ­λη­νί­δες και όλους τους Έλ­λη­νες!

Για τη ΔΙΟΙ­ΚΟΥ­ΣΑ ΕΠΙ­ΤΡΟ­ΠΗ ΕΚΛΟ­ΓΙ­ΚΗΣ ΠΕ­ΡΙ­ΦΕ­ΡΕΙΑΣ (Δ.Ε.Ε.Π.)ΔΩ­ΔΕ­ΚΑ­ΝΗ­ΣΟΥ  Ν.Δ.    Η Πρό­ε­δρος

Έφη Χα­ρα­λα­μπο­πού­λου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.