Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονης ημεδαπής, η οποία το χρονικό διάστημα από 28-11-2015έως 02-12-2015 αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπής κοσμήματα που όπως εξακριβώθηκε πούλησε σε 52χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου, έναντι αμοιβής. Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και το 52χρονο ημεδαπό για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Εξιχνίαση κλοπής και αποδοχής προϊόντων εγκλήματος
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.