Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο από τον δήμαρχο Χάλκης προς τον Βασ. Υψηλάντη

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων Βασίλειος – Νικόλαος Α. Υψηλάντης δέχθηκε ευχαριστήρια επιστολή από τον κ. Ευάγγελο Γ. Φραγκάκη Δήμαρχο Χάλκης σχετικά με την άμεση και ουσιαστική συμβολή του στην υλοποίηση του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου «ΜουσιΚώς».

Ειδικότερα ο κ. Δήμαρχος, τονίζει τα ακόλουθα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Δ Η Μ Ο Σ Χ Α Λ Κ Η Σ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Χάλκη 24/09/202

Προς: Βουλευτή κ. Βασίλειο Υψηλάντη

Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άμεση και ουσιαστική συμβολή της Βουλής των Ελλήνων στην υλοποίηση του Φεστιβάλ Δωδεκανήσου «ΜουσιΚώς». Η από μέρους σας οικονομική στήριξη στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών έδωσε τη δυνατότητα στο μουσικό σύνολο της Ορχήστρας που μετείχε στο 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Δωδεκανήσου «ΜουσιΚώς», να βρεθεί κοντά μας και

σε δεκαπέντε εξέχοντες μουσικούς να προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στο κοινό και τις πολύτιμες γνώσεις τους στα παιδιά του σχολείου μας. Σημειώνουμε ότι όλοι οι μουσικοί συναίνεσαν με χαρά στην προβολή της συναυλίας μέσω live stream για την ελληνική ομογένεια που δεν μπορούσε να είναι μαζί μας.

Ελπίζουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε και στο μέλλον την εξαιρετική αυτή προσπάθεια, η οποία φέρνει την μουσική στα τόσο απομακρυσμένα νησιά μας (ιδίως στα μικρά εξ αυτών όπως έγινε φέτος σε εμάς, στη Νίσυρο και στο Καστελόριζο) και να έχουμε έτσι κι εμείς την ευκαιρία να δούμε, να ακούσουμε και να απολαύσουμε από κοντά, πολιτιστικά δρώμενα τόσο υψηλού επιπέδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου