ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Έρχονται Χαντές και Παπαδόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ- ΧΑΝΤΕΣ

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ», το πρωί της Πα­ρα­σκευ­ής ανα­μέ­νο­νται στο νησί μας ο προ­πο­νη­τής του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος Βαγ­γέ­λης Χα­ντές και ο γυ­μνα­στής Κυ­ριά­κος Πα­πα­δό­που­λος, προ­κει­μέ­νου να διευ­θε­τή­σουν τις τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες σχε­τι­κά με την έναρ­ξη της προ­ε­τοι­μα­σί­ας των «το­ξο­βό­λων».

Ως γνω­στόν η πρώτη προ­πό­νη­ση του συλ­λό­γου έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για την προ­σε­χή Δευ­τέ­ρα 28 Σε­πτεμ­βρί­ου στο «Οι­κο­νο­μί­δειο», με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» να ανα­φέ­ρουν ότι το ρα­ντε­βού έχει ορι­στεί για τις 17:00.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.