Αθλητικά

2ο Κλασικό Ράλλυ Ρόδου – Σ.ΙΣ.Π.Α – Αναβίωση της διαδρομής regularity

Μόλις κατέφθασαν τα Ιστορικά αυτοκίνητα μου θα λάβουν μέρος στον 2ο Κλασικό Ράλλυ Ρόδου.

Σήμερα 24 και 25 Ιουνίου ο Σύλλογος Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) διοργανώνει το “2ο Κλασικό Ράλλυ Ρόδου”. Σε αυτή την εκδήλωση οι οδηγοί θα αναβιώσουν ξανά τη regularity διαδρομή που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Ιουνίου 1996, που αφορούσε την περιφερειακή διαδρομή του νησιού.

Η διοργάνωση του  2ου Κλασικού  Ράλλυ Ρόδου θα πραγματοποιηθεί σε αποκλειστική συνεργασία με τονΣύλλογο Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου (Σ.ΙΣ.Π.Α), του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Τα οχήματα, οι οδηγοί και τα πληρώματα του 2ου Κλασικού Ράλλυ Ρόδου – Σ.ΙΣ.Π.Α θα καταφθάσουν στο νησί της Ρόδου το Σάββατο 24 Ιουνίου και την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή. Η εκκίνηση θα δοθεί στη πλατεία του Δημαρχείου την Κυριακή στις 11:00 και ύστερα αφού ολοκληρώσουν το γύρω της Ρόδου θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο στις 6 μ.μ. όπου λίγο αργότερα θα γίνει και η απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα.

Στο 2ο Κλασικό Ράλλυ Ρόδου – Σ.ΙΣ.Π.Α μπορούν να πάρουν μέρος πιστοποιημένα ιστορικά οχήματα κατασκευής μέχρι την 31/12/1987 καθώς και οχήματα “youngtimer” κατασκευής από 1/1/1988 έως 31/12/1997.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου