Αθλητικά

«Οι σωτήρες ας περιμένουν!»

Εσωτερική διαμάχη διαφαίνεται στον ορίζοντα σχετικά με την επόμενη ημέρα στον Διαγόρα! Και αυτό διότι ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μέντος Ζωάννου δηλώνει ενοχλημένος από τα όσα έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επικείμενη γενική συνέλευση αλλά και το μέλλον του ίδιου στον σύλλογο. Ο κ. Ζωάννου …τα χρεώνει σε ορισμένους «προσεχούς σωτήρες του συλλόγου» όπως τους χαρακτηρίζει και τους ζητάει να «κρατήσουν τις ορέξεις τους μέχρι και τις εκλογές». Αναλυτικά, η έγγραφη δήλωση του κ. Ζωάννου αναφέρει τα εξής:
«Διαβάζοντας πληροφορίες και δηλώσεις στον τοπικό Τύπο της Ρόδου, ηλεκτρονικό και έντυπο, που βγαίνουν και ανήκουν από και σε, αντίστοιχα, «προσεχούς σωτήρες» του Συλλόγου, προσπαθώντας να υποτιμήσουν εμένα προσωπικά και τα μέλη της Διοίκησής μου, θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι ο Μέντος Ζωάννου και οι συνεργάτες του στο δ.σ. παραμένουν νόμιμα στην επίσημη Διοίκηση του Συλλόγου μέχρι να πραγματοποιηθεί η εκλογική γενική συνέλευση.
Θα έπρεπε αυτοί οι κύριοι, που πληροφορούν ή κάνουν δηλώσεις, αν πραγματικά θέλουν να διοικήσουν ένα ιστορικό σωματείο σαν το Διαγόρα, να είναι πιο προσεκτικοί και αξιοπρεπείς. Οι δηλώσεις και τα λόγια είναι περιττά! Η υπομονή έχει τα όρια της! Αν συνεχίσουν αυτού του είδους τις ενέργειες-δηλώσεις δεν θα είναι προς καλό τους. Ας κρατήσουν οι ανώνυμοι-επώνυμοι κύριοι αυτοί τις ορέξεις τους μέχρι την ημερομηνία των εκλογών…
Μέντος Ζωάννου
Πρόεδρος του Γ.Σ. Διαγόρας»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου