Ανακοίνωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821!
Η Επέτειος έναρξης της Ελληνικής Επαναστάσεως στις 25 Μαρτίου 1821 σκορπά σε όλους μας εθνική υπερηφάνεια, έντονα συναισθήματα και εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα.
Αποτελεί τη κρίσιμη καμπή στην πορεία του Ελληνισμού όπου η ανάγκη για ελευθερια γίνεται ιστορία! Το δίκαιο συγκρούεται με το άδικο, η ελπίδα παλεύει ενάντια και νικά το φθαρμένο και την παρακμή !
Στα τετρακόσια ( 400) χρόνια σκλαβιάς η αγωνία για αποτινάξη του Τουρκικού ζυγού μετατρέπεται σε αγώνες αυταπάρνησης και αυτοθυσίας.
Οι πολύχρονοι αγώνες θα φέρουν τη νίκη και την σύσταση του ελληνικού κράτους .
Τιμάμε τους επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν για την ελευθερία μας. Συγχρόνως με την Εθνική μας Επέτειο, εορτάζουμε με σεμνότητα και κατάνυξη την θρησκευτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!
Σήμερα η χώρα μας έχει ανάγκη από ενέργειες που θα διώξουν κάθε “γκρίζο” και ότι μας πληγώνει και θα δώσουν κοινωνική ώθηση και εθνική υπερηφάνεια!
Είναι χρέος μας με ενότητα, επαγρύπνηση , διαρκή προσπάθεια να διαφυλαξουμε την ελευθερία και την εθνική μας ανεξαρτησία , να εξαλείψουμε τα παρακμιακά φαινόμενα και να χαράξουμε ένα λαμπρο παρόν και μέλλον !
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
-για τον Ανεξάρτητο Περιφερειακό Συνδυασμό ” ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ”
– Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ρόδου
– Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.