ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι άλλο θα δούμε;

news room 1 λεπτό ανάγνωση
755

Σε ει­δη­σε­ο­γρα­φι­κή σε­λί­δα (την οποία έσπευ­σαν να ανα­πα­ρά­γουν και το­πι­κές) και με τίτλο:  «Απί­στευ­τα πράγ­μα­τα στην Ρόδο!» δια­βά­ζου­με το απί­στευ­το κλίμα που έχει δη­μιουρ­γεί εν όψει εκλο­γών, αν και πως απλά απλά  γί­νε­ται χει­ρό­τε­ρη -λόγω εκλο­γών-μια πε­ποί­θη­ση για την οποία πολ­λές φορές έχου­με μι­λή­σει. Την πε­ποί­θη­ση πως οι βου­λευ­τές, οι αυ­το­διοι­κη­τι­κοί , όσοι τέλος πά­ντων κα­τέ­χουν θέ­σεις εξου­σί­ας, άν­θρω­ποι στε­λέ­χη ενός κόμ­μα­τος, δεν πρέ­πει να έχουν επα­φές με άλ­λους άλλων κομ­μά­των. Να είναι τσα­κω­μέ­νοι. Να μη μι­λιού­νται. Να ξε­χνούν όχι μόνον τα περί πο­λι­τι­κού πο­λι­τι­σμού, αλλά και τους απλούς κα­λούς τρό­πους ευ­γε­νεί­ας. Τι απί­στευ­το λοι­πόν συ­νέ­βη στη Ρόδο και έκανε  έξαλ­λο τον συ­ντά­κτη; Αντι­γρά­φω ακρι­βώς: «Βου­λευ­τής της ΝΔ εύ­χε­ται… καλή επι­τυ­χία στον υπο­ψή­φιο δή­μαρ­χο του ΚΙΝΑΛ.  Ο κακός χαμός γί­νε­ται όπως  μα­θαί­νου­με στην Ρόδο,  στις τά­ξεις των φίλων και των μελών της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας, μετά την κυ­κλο­φο­ρία ενός βί­ντεο που εμ­φα­νι­ί­ζει τον «γα­λά­ζιο» βου­λευ­τή της πε­ριο­χής  Κόν­σο­λα να εύ­χε­ται δη­μό­σια «καλή επι­τυ­χία» στον υπο­ψή­φιο δή­μαρ­χο του ΚΙΝΑΛ Χα­τζη­διά­κο! Είναι άλλο πράγ­μα ο πο­λι­τι­κός πο­λι­τι­σμός, και άλλο η πρω­το­φα­νής αντι­κομ­μα­τι­κή συ­μπε­ρι­φο­ρά που επέ­δει­ξε ο βου­λευ­τής της ΝΔ Κόν­σο­λας. Στην Νέα Δη­μο­κρα­τία, στην οδό Πει­ραιώς,  τα γνω­ρί­ζουν  όλα αυτά; Και αρκεί μόνο ένα απλό «τρά­βηγ­μα στο αυτί» του Κόν­σο­λα ή μήπως απαι­τού­νται πιο άμεσα και δρα­στι­κά μέτρα; Και εάν έχετε και καμιά απο­ρία για τα όσα είπε ο… γα­λα­ντό­μος Κόν­σο­λας, ιδού και το άκρως απο­κα­λυ­πτι­κό βί­ντεο».

Και πα­ρα­θέ­τε­ται λοι­πόν ένα βί­ντεο από κά­ποια το­πι­κή πο­λι­τι­στι­κή εκ­δή­λω­ση  στην οποία ο κ. Κόν­σο­λας λέει δύο λόγια, με­τα­ξύ των οποί­ων και «…είναι εδώ οι αντι­δή­μαρ­χοι, οι πε­ρι­φε­ρεια­κοί σύμ­βου­λοι και ο Δή­μαρ­χος μας, στον οποίο εύ­χο­μαι καλή δύ­να­μη…» Αυτό το «εγκλη­μα­τι­κό» ει­πώ­θη­κε. Ευ­χή­θη­κε «καλή δύ­να­μη», ενό­ψει προ­ε­κλο­γι­κού αγώνα,  που με­τα­φρά­στη­κε σε  καλή επι­τυ­χία, που με­τα­φρά­στη­κε σε «πρω­το­φα­νή ανι­κομ­μα­τι­κή συ­μπε­ρι­φο­ρά»  Ξέ­φυ­γε από  τα τζι­μά­νια συ­ντά­κτες και το «ΜΑΣ», ο «Δή­μαρ­χός ΜΑΣ» που είπε ο κ Κόν­σο­λας. Δια­φο­ρε­τι­κά θα ζη­τού­σαν από τον Αυ­γε­νά­κη την δια­γρα­φή του από το κόμμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.