Στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο εισήχθη το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, λόγω υψηλού πυρετού.
Σημειώνεται ότι όπως έγινε γνωστό, ο ΠτΔ ταλαιπωρείται από ίωση, ωστόσο όπως φαίνεται κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο.
Νωρίτερα, είχε γνωστοποιηθεί από την Προεδρεία ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε ακυρώσει όλα τα ραντεβού της ημέρας , λόγω της αδιαθεσίας.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.