Ρεπορτάζ

Διορίστηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του «Δημοσιογραφικού Ιδρύματος Γεωργίου Διαμαντίδη»

Mε την αρίθμ. πρωτ. 51209/22-10-2021 απόφαση της Διεύθυνσης Κοινωφελών Περιουσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου που αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια διορίστηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Δημοσιογραφικό Ίδρυμα Γεωργίου Διαμαντίδη».
Στην απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, στην οποία λαμβάνονται υπόψιν ο θάνατος του Δημητρίου Κρεμαστινού του Θωμά, προέδρου του Ιδρύματος, η από 09.07.2021 παραίτηση του μέλους κ. Γεωργίου Νικητιάδη του Νικολάου και η από 19.07.2021 ηλεκτρονική επιστολή του Ιδρύματος, με την οποία διαβιβάστηκε το από 9.7.2021 πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου, περί εκλογής μελών στη διοίκηση του Ιδρύματος του θέματος αναφέρονται, στο διατακτικό, τα εξής:
«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Εγκρίνουμε, σύμφωνα με τις διατάξεις άρθρου 4 του Οργανισμού του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την επωνυμία «Δημοσιογραφικό Ίδρυμα Γεωργίου Διαμαντίδη», το από 09.07.2021 πρακτικό, περί ανασυγκρότησης του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος, το οποίο ορίζεται ως εξής:
1. ΚΑΛΙΒΟΥΡΗΣ Πέτρος του Γεωργίου
2. ΦΟΥΚΑΣ Σάββας του Ιωάννη
3. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ Φώτης του Στέργου
4. ΚΑΡΔΑΣΗΣ Ιωάννης του Αθανασίου
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17§4 του Ν. 4182/2013, τα οριζόμενα μέλη υποχρεούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών, από της κοινοποιήσεως της παρούσας, να αποστείλουν στην υπηρεσία μας δήλωση αποδοχής του διορισμού τους.
Τα διορισθέντα μέλη καλούνται κατ’ εφαρμογή των διατάξεων άρθρου 4§2 της συστατικής πράξης του Ιδρύματος (ΦΕΚ 589/Β΄2007) να προβούν σε αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση τους σε σώμα, ενημερώνοντας την υπηρεσία μας.

Το διοικητικό συμβούλιο, προς το οποίο κοινοποιείται η παρούσα, επισημαίνεται ότι κατά τη διαχείριση των υποθέσεων του Ιδρύματος πρέπει να επιμελείται για την τήρηση των διατάξεων του Ν. 4182/2013 (ΦΕΚ185/Α΄), «Κώδικας κοινωφελών περιουσιών, σχολαζουσών κληρονομιών και λοιπές διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου