Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της «δσπορ», το οποίο είχε αποκαλύψει προ ημερών ότι η ομάδα του Κλεάνθη βρισκόταν μία ανάσα από την απόκτηση ενός μέσου από σύλλογο εκτός της Δωδεκανήσου.
Οι «ροσονέρι» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του έμπειρου μέσου Μάριου Βουτσινά που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Η διοίκηση του Κλεάνθη είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Βουτσινά, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται στο νησί μας κι αφού τακτοποιήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, έπεσαν οι υπογραφές, με τον αθλητή να συμμετέχει και στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου.
Ο σύλλογος επισημοποίησε την μετεγγραφή με την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε και τον Περιβαλλοντολογικό Πολιτιστικό Κοινωνικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο Παραδείσιου ΄΄Η Αγία Μαρίνα΄΄ για την προσφορά σε ιατροφαρμακευτικό υλικό:
«Ο Α.Ε.Σ Κλεάνθης Παραδεισίου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Περιβαλλοντολογικό Πολιτιστικό Κοινωνικό και Αναπτυξιακό Σύλλογο Παραδείσιου ΄΄Η Αγία Μαρίνα΄΄ για την προσφορά της σε ιατροφαρμακευτικό υλικό στον σύλλογό μας.
Επίσης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Βουτσινά.
Ο ποδοσφαιριστής την φετινή περίοδο ήταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον 1ο όμιλο και συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αγωνίζεται στα χαφ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στους νέους στόχους της ομάδας μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ