Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του Διαγόρα ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη το απόγευμα στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με τον Νίκο Παντέλη να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Σήμερα τους αθλητές του «γηραιού» περιμένει διπλό πρόγραμμα προπόνησης, πρωί και απόγευμα. Το πρωί θα επιδοθούν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο βοηθητικό και το απόγευμα θα προπονηθούν στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, πάνω σε θέματα τακτικής και ασκήσεις ταχυτήτων.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και ο Χρήστος Χατζησάββας επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος, αφού ξεπέρασε το τράβηγμα που είχε υποστεί.
Ο Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του δείξουν ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στις προπονήσεις, προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.
Όπως έγραψε η «δσπορ», το σαββατοκύριακο θα είναι απαιτητικό για τους αθλητές του «γηραιού», αφού η ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ο Διαγόρας το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στις 16:45 στο δημοτικό στάδιο τον Κλεόβουλο και την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον ΓΑΣ Ιάλυσος ( η ώρα θα ανακοινωθεί εντός των ημερών), με τον Νίκο Παντέλη να έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», ο Διαγόρας έχει συμφωνήσει προφορικά με έναν αλλοδαπό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τους ανθρώπους του «γηραιού» να αναφέρουν ότι είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας του.
Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο αθλητής θα βρίσκεται στο νησί μας για να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν απομείνει ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και να ξεκινήσει προπονήσεις.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του Διαγόρα αναμένουν με αγωνία τον καταρτισμό των ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την Παρασκευή, για να μάθουν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στην σεζόν 2018-2019.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ