Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», μετά από την απόκτηση του Κώστα Καλημέρη, οι άνθρωποι της Α.Ε. Κατταβιάς επρόκειτο να προχωρήσουν και σε άλλες μετεγγραφές, ενισχύοντας περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενός μεσοεπιθετικού και ενός ακραίου μεσοαμυντικού και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε προφορικά και με τους δύο ποδοσφαιριστές και πλέον απομένουν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες προς διευθέτηση για να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους.
Οι άνθρωποι της Α.Ε. Κατταβιάς θέλουν να τακτοποιήσουν τις λεπτομέρειες έως το τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να ανακοινώσουν και επίσημα τις μετεγγραφές και οι ποδοσφαιριστές να ξεκινήσουν προπονήσεις θέτοντας τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του Μανώλη Φραντζή.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, συνεχίστηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και το Σάββατο, όπου έχει προγραμματιστεί ακόμα μία φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας. Αντίπαλος της Α.Ε. Κατταβιάς θα είναι ο Απόλλωνας Καλυθιών, με το γήπεδο και την ώρα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι να αποφασίζονται μέσα στα επόμενα 24ωρα, έπειτα από συνεννόηση των δύο συλλόγων.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και επιπλέον από χθες ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και ο Μανώλης Νασόπουλος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ