Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ με τη Νομαρχιακή Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, χθες, ημέρα Τετάρτη, στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ μεταξύ της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ και της Νομαρχιακής Δωδεκανήσου της Ν. Δημοκρατίας (ΔΕΕΠ Δωδ/σου – Διοικούσα Εκλογικής Περιφέρειας Δωδ/σου).

Στη συνάντηση έγινε αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην περιοχή μας, τις ενέργειες που κάνει η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ καθώς και τις διεκδικήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωση των εργαζομένων στην περιοχή.

Στις τοποθετήσεις που έκανε ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Εγγλέζος Παναγιώτης, ο Γεν. Γραμματέας και Πρόεδρος του Σωματείου των Οικοδόμων, Τριπολίτης Νικόλαος, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Σωματείου των Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Σταμούλης Αθανάσιος, ο Οργανωτικός Γραμματέας, Χαροκόπος Μιχαήλ, ο Υπεύθυνος Τύπου, Φραντζολάκης Γεώργιος, και το μέλος της Διοίκησης, Ροδίτης Μιχαήλ, αναφέρθηκαν λεπτομερέστατα τα προβλήματα του κάθε κλάδου και ζητήθηκε από την Πρόεδρο και τα μέλη της Νομαρχιακής Δωδεκανήσου Ν. Δ. να γίνουν αρωγοί στις προσπάθειες και στον αγώνα που δίνει το Ε.Κ.Ρ ώστε τα δίκαια αιτήματα να γίνουν πράξη.

Στην τοποθέτηση της, η Πρόεδρος, κ. Χαραλαμποπούλου Ευτυχία, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων της Διοίκησης του Ε.Κ.Ρ και δεσμεύτηκε τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη Νομαρχιακής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. να βοηθήσουν από την πλευρά τους και βάσει των δυνατοτήτων τους στην υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Ε.Κ.Ρ.

Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ θα συνεχίσει τις επαφές και τις προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα μέχρι και ο τελευταίος συνάδελφος να εξασφαλίσει εισόδημα και έως ότου τα δίκαια αιτήματα να υλοποιηθούν.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ        ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου