Τοπικές Ειδήσεις

Ενημέρωση από την ΕΣΠΕΕΡ για τα όσα ΔΕΝ έχουν προβλεφθεί στο επικείμενο ν/σ του ΥΠΕΘΑ

Και όσα ΑΔΙΚΟΥΝ τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους

Εκδήλωση Ενημέρωσης ΜΜΕ, Βουλευτών Δωδεκανήσου, Εκπροσώπων Κομμάτων, Εκπροσώπων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Εκπροσώπων Δήμου Ρόδου για τα προβλήματα που μαστίζουν το εν ενεργεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Μετά την παρέλευση τριών ετών και στο κατώφλι του τέταρτου χρόνου διακυβέρνησης από την παρούσα Κυβέρνηση στην διάρκεια των οποίων δεν έχει υλοποιηθεί καμία προεκλογική  δέσμευση.

Μετά από την κατάθεση και ψήφιση κατά καιρούς αποσπασματικών νομοθετημάτων που κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν είτε ως τμήματα νόμων είτε ως τροπολογίες νομοθετημάτων άλλων Υπουργείων.

Μετά από πολλές και επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις, ανοχή και υπομονή, δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ Σχέδιο Νόμου του ΥΠ.ΕΘ.Α. το οποίο αναμένεται να κατατεθεί προς διαβούλευση για την επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Με βάση λοιπόν την παραπάνω δημοσίευση Σχεδίου Νόμου από τα ΜΜΕ και σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης για εμπλοκή των στρατιωτικών στις περιπολίες πυρασφάλειας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ., διοργανώνει την Τρίτη 28 Ιουνίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου, ενημερωτική συνέντευξη για όλα τα προβλήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Καλούμε όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, των Βουλευτών, των Εκπροσώπων Κομμάτων, των Εκπροσώπων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των Εκπροσώπων Δήμου Ρόδου να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση και να συμβάλουν στην προβολή της.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορεί να εκφραστεί με άλλον τρόπο πχ. απεργίες, οπότε μέσω αυτής της ενημερωτικής συνέντευξης τύπου, θα εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για την βούληση του ΥΠ.ΕΘ.Α. που μετά από τρία χρόνια, πολλαπλασιάζει αντί να λύσει τα προβλήματα των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Θεωρούμε λοιπόν πολύ σημαντική την παρουσία σας καθώς και την προβολή από μέρους σας των θεμάτων που θα παρουσιάσουμε.

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου