ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mαρτίνος Kαννελάκης: Ηρεμα ρωτάω τον Δήμο…

news room 1 λεπτό ανάγνωση
1

Γκρε­μί­σα­τε την πα­ρά­γκα των κα­ρα­βο­μα­ρα­γκών κοντά στα σφα­γεία, σκέ­φτη­κε κά­ποιο ξε­φτέ­ρι από σας να ει­δο­ποι­ή­σει τον κά­το­χο των κει­μη­λί­ων που υπήρ­χαν εκεί μέσα όπως δε­κά­δες σχέ­δια, κα­λού­πια και ερ­γα­λεία για όλα τα είδη ξύ­λι­νων σκα­φών τα οποία ανή­καν στον Μι­χά­λη Χα­τζη­νι­κο­λά­ου ετών 94 έναν από τους τε­λευ­ταί­ους κα­ρα­βο­μα­ρα­γκούς;

Αν αυτός ο άν­θρω­πος μάθει (του το κρα­τά­νε κρυφό) ότι πε­τά­ξα­τε ΟΛΟ­ΚΛΗ­ΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ του στα σκου­πί­δια πώς νο­μί­ζε­τε ότι θα αι­σθαν­θεί;

Πέντε χρό­νια γί­νο­νται προ­σπά­θειες να βρε­θεί ένας χώρος να στε­γα­στούν αυτά τα πο­λύ­τι­μα για την ναυ­τι­κή ιστο­ρία της Ρόδου αντι­κεί­με­να, 7 μήνες τώρα έχετε ενη­με­ρω­θεί για την ιστο­ρι­κή μνήμη που αντι­προ­σω­πεύ­ουν και την αξία τους και εσείς τα σκορ­πί­σα­τε σε μια στιγ­μή. Θέ­λε­τε και πο­λι­τι­σμό ΞΕ­ΦΤΙ­ΛΕΣ!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Στάθης  /  23.06.2020 15:44

    Σύμφωνο απολύτως εκεί βρισκόταν μία ιστορία, ποιοί ήταν αυτοί πού ελαφρά την καρδία πήραν μία τέτοια απόφαση???????

  • Poirot  /  23.06.2020 10:50

    Κάποιο από αυτά τα έξυπνα πουλάκια σίγουρα τσίμπησε ο,τι πολύτιμο υπήρχε.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ  /  23.06.2020 09:48

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΑΡΤΙΝΟ!ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ!!!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΡΑΒΟΜΑΡΑΓΚΟΥ!!Η ΡΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΡΕΦΕΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΗΑΤΖΗ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΥΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ …ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.