Αθλητικά

ΕΟΠΕ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το beach volley

Ανακοίνωση σχετικά με το καλεντάρι διοργανώσεων Beach Volley του 2021, εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.
Αναλυτικά:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς που επιθυμούν να ενταχθούν στο επίσημο καλεντάρι διοργανώσεων Beach Volley του 2021 να αποστείλουν τις σχετικές φόρμες ή να απευθυνθούν στην ΕΟΠΕ για να δηλώσουν την επιθυμία τους και να λάβουν τις σχετικές πληροφορίες.
Όλο το πρόγραμμα των διοργανώσεων για το 2021 τελεί υπό την αίρεση της ύπαρξης σχετικής νομοθεσίας που θα επιτρέπει τις αγωνιστικές δραστηριότητες και την έγκριση του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα ισχύει για την διεξαγωγή τους.
Διευκρινίζεται ότι όλες οι διοργανώσεις που αφορούν αθλητές (εγγεγραμμένους στο μητρώο της ΕΟΠΕ) και που θα πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις θα λαμβάνουν συντελεστή βαθμολογίας στην Πανελλήνια κατάταξη, τόσο για την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών όσο και για τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες (ανάπτυξης).
Με βάση την ημερομηνία έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων, το τουρνουά που θα αναδείξει τους Πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών προγραμματίζεται για το διάστημα 16-18 Ιουλίου 2021, ενώ και όσα τουρνουά διεξαχθούν μετά την ημερομηνία αυτή θα προσμετρούνται στην Πανελλήνια Βαθμολογία που θα έχει ισχύ για όλο το ημερολογιακό έτος.
Με βασική προϋπόθεση τις αποφάσεις της Πολιτείας, προβλέπεται η διαμόρφωση αρχικού προγράμματος έως 15 Μαΐου 2021, ενώ νέες διοργανώσεις θα προστίθενται κατόπιν αιτημάτων που θα υποβάλλονται 30 τουλάχιστον ημέρες πριν την διεξαγωγή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την φόρμα και τις γενικές πληροφορίες με τις προδιαγραφές (σ.σ. στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας), ενώ οι σχετικές προκηρύξεις για την τέλεση των επίσημων Πρωταθλημάτων και οι διαδικασίες εγγραφής για τους αθλητές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ αμέσως μόλις η Πολιτεία επιτρέψει την τέλεση των διοργανώσεων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου