Υπό έλεγχο είναι η φωτιά, που άναψε στην περιοχή Τσαΐρι στη Ρόδο. Όπως έγινε γνωστό κάποιος άναψε φωτιά για να κάψει διάφορα υλικά. Ωστόσο η ποιότητα αυτών, ήταν η αιτία που δημιουργήθηκε μεγάλη φλόγα. Το συμβάν έγινε στο σημείο που είναι κοντα σε ένα πυρηνελαιουργείο.
Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί, η κατάσταση και να μην ξεφύγει η φωτιά. Έσπευσαν δύο οχήματα της υπηρεσίας που παραμένουν στο σημείο για επιτήρηση της κατάστασης.
Φωτογραφία Ομάδα Συμβαίνει Τώρα στο facebook































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.