ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Όχι” της οικογένειας Μπακογιάννη στη μετονομασία σταθμού του Μετρό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
744

“Ευχα­ρι­στούμε θερμά την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ», για την τιμη­τική πρόταση μετο­νο­μα­σίας του σταθμού «Ευαγ­γε­λι­σμός» σε «Παύλος Μπα­κο­γιάν­νης», την οποία όμως δεν μπο­ρούμε να απο­δε­χθούμε” έγραψε στον προ­σω­πικό του λογα­ρια­σμό στο facebook, ο δήμαρ­χος Αθη­ναίων, Κώστας Μπα­κο­γιάν­νης.

“Η απόφαση έχει προ­κα­λέ­σει συζη­τή­σεις. Για ευνό­η­τους λόγους, δεν θέλουμε το όνομα του Παύλου Μπα­κο­γιάννη να μπει σε οποια­δή­ποτε αντι­πα­ρά­θεση. Άλλωστε, κάτι τέτοιο, θα προ­σέ­βαλε τη μνήμη ενός ανθρώ­που που αγω­νί­στηκε για τη συμ­φι­λί­ωση και την ενότητα. Η σύζυγος, τα αδέλφια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, τον θέλαμε στο σπίτι κι όχι σε μια ταμπέλα. Το ότι η μνήμη του είναι ζωντανή και οι ιδέες του εξα­κο­λου­θούν να εμπνέ­ουν 30 χρόνια μετά, μας αρκεί. Και πάλι ευχα­ρι­στούμε πάρα πολύ” κατα­λή­γει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.