Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, μετά από το ρεπό της Παρασκευής, όπου ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας της Football League με αντίπαλο τον Ο.Φ. Ιεράπετρας (Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου).
Οι «τοξοβόλοι» μετά από την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σε βάρος της Σπάρτης, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, προκειμένου να ξεκινήσουν με το δεξί την… περιπέτειά τους στο πρωτάθλημα.
Το χθεσινό πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί στο «Οικονομίδειο», με τον Σάκη Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ την Δευτέρα οι «τοξοβόλοι» θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Οικονομίδειο».
Ο Σάκης Παπαβασιλείου είδε με ικανοποίηση τον Σταύρο Κουγιό να ακολουθεί όλο το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως την διάταση που είχε υποστεί, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεσή του ενόψει Ο.Φ. Ιεράπετρας.
Από την άλλη οι Άλμπερτ Ρούσσος και Μιχάλης Φράγκος συνέχισαν τις θεραπείες, λόγω των τραυματισμών τους, με τον δεύτερο να αναμένεται την Δευτέρα να δοκιμάσει να ενταχθεί στους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, ενώ την προσεχή Τετάρτη, πιθανότατα, οι «τοξοβόλοι» θα έχουν ρεπό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ