Δυναμικά συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα του Κλεάνθη ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου.
Οι «ροσονέρι» προχώρησαν στην απόκτησή τεσσάρων ποδοσφαιριστών, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Συγκεκριμένα, ο Κλεάνθης απέκτησε τους Θανάση Πουλή, Σεγκνίς Πρέτσι, Αχιλλέα Στεργιάδη και Νίκο Βασιλείου, επισημοποιώντας τις μετεγγραφές, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Στεργιάδη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κλεάνθη.
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Πουλή και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κλεάνθη.
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Βασιλείου και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κλεάνθη.
Το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης Παραδεισίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Σεγκνίς Πρέτσι και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Κλεάνθη».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ