Αθλητικά

«Θα κάνουμε πρωταθλητισμό!»

Δήλωση πως ο Κλεάνθης τη νέα αγωνιστική περίοδο θα «κατέβει» με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπακωνσταντίνου. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Του χρόνου θα βάλουμε τον πήχη ψηλά. Θα παίξουμε έχοντας σαν στόχο να κάνουμε πρωταθλητισμό. Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα για την ομάδα μας να κάνει κάτι τέτοιο. Βέβαια, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα παρεκκλίνουμε από τη φιλοσοφία μας η οποία είναι να αξιοποιήσουμε και τα δικά μας παιδιά. Θα γίνουν κάποιες μετεγγραφές όχι όμως σε βάρος των δικών μας παιδιών. Δεν θα πάρουμε μισθοφόρους».
Σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία της ομάδας του τη φετινή αγωνιστική περίοδο, απάντησε ως εξής:
«Σε γενικές γραμμές κάναμε μια καλή πορεία. Μας μένει πάντως μια πίκρα για το ότι δεν μπορέσαμε να μπούμε μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που ήταν και ο αρχικός μας στόχος. Δεν πειράζει όμως. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά. Θεωρώ, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία βέβαια, πως χάσαμε αρκετούς βαθμούς από ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία».
Σχετικά με την μεγάλη αγωνιστική απραξία που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε:
«Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων. Θα είναι πολύ άσχημο για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μείνουν εκτός για αρκετούς μήνες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ορισμένες προπονήσεις, τουλάχιστον για τα δικά μας παιδιά για κάποιο διάστημα, προκειμένου να μην μείνουν πολύ εκτός ρυθμού».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου