ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κ. Τασούλας για ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι στενόχωρο… Πρώτη φορά δεν ισχύει η ψήφος του εκλογικού σώματος»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΣΟΥΛΑΣ

«Όλο αυτό δεν είναι αντι­κα­νο­νικό που γίνεται. Προ­βλέ­πε­ται. Απλώς δεν είχε ποτέ υλο­ποι­η­θεί, ούτε μετα­πο­λε­μικά, ούτε μετά την μετα­πο­λί­τευση» ανέφερε ο πρό­ε­δρος της Βουλής, Κ. Τασού­λας, μιλώ­ντας στους κοι­νο­βου­λευ­τι­κούς συντά­κτες, με αφορμή τις απο­χω­ρή­σεις από την Κοι­νο­βου­λευ­τική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που του αφαιρεί τον ρόλο της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης.

«Είναι στε­νό­χωρο… Είναι η πρώτη φορά που δεν ισχύει η ψήφος του εκλο­γι­κού σώματος» σημεί­ωσε ο κ. Τασού­λας,

Στην ερώτηση εάν πιστεύει ότι αυτό απο­τε­λεί μεμο­νω­μένο παρά­δειγμα ή εισερ­χό­μα­στε σε μια φάση κρίσης του κομ­μα­τι­κού φαι­νο­μέ­νου, ο κ. Τασού­λας απά­ντησε «και τα δύο».

Όσο για τις αλλαγές που επι­φέ­ρει η μετα­φορά του ρόλου της αξιω­μα­τι­κής αντι­πο­λί­τευ­σης, ο κ. Τασού­λας είπε ότι ο δεύ­τε­ρος αντι­πρό­ε­δρος της Διαρ­κούς Επι­τρο­πής Θεσμών και Δια­φά­νειας περνά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Καθώς το πρόσωπο αυτό μετέχει και στη Διά­σκεψη των Προ­έ­δρων, ο ΣΥΡΙΖΑ «χάνει» μία από τις τρεις συμ­με­το­χές του στο όργανο, και την «κερ­δί­ζει» το ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: naftemporiki.gr 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.