ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινά η ανακατασκευή του ΙΚΕΑ Ρόδου – Από Pick-Up Centre σε πλήρες κατάστημα ΙΚΕΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΚΕΑ

Μια νέα εποχή ξεκινά για το ΙΚΕΑ στη Ρόδο, καθώς το υπάρχον Pick–Up Centre μετα­τρέ­πε­ται σε πλήρες κατά­στημα ΙΚΕΑ με χώρο πώλησης και αποθήκη.

Το έργο περι­λαμ­βά­νει την ανα­κα­τα­σκευή του υφι­στά­με­νου κτιρίου, το οποίο θα δια­θέ­τει ισόγειο και πρώτο όροφο για την έκθεση και πώληση προ­ϊ­ό­ντων, συνο­λι­κής επι­φά­νειας 1.850 τ.μ..

Σε παρα­κεί­μενο κτίριο θα δημιουρ­γη­θεί χώρος απο­θή­κευ­σης 800 τ.μ., ενι­σχύ­ο­ντας τη λει­τουρ­γι­κό­τητα και την εξυ­πη­ρέ­τηση του νέου κατα­στή­μα­τος.

Την υλο­ποί­ηση του έργου έχει ανα­λά­βει η VECTOR, με τη μέθοδο EPCM (Engineering, Procurement and Construction Management), συνε­χί­ζο­ντας τη συνερ­γα­σία με τον Όμιλο Φουρλή.

Η επιλογή της VECTOR για το έργο στη Ρόδο δεν είναι τυχαία: μετά την επι­τυ­χη­μένη ολο­κλή­ρωση του νέου ΙΚΕΑ στο Ηρά­κλειο Κρήτης, εντός του εμπο­ρι­κού πάρκου Top Parks, το οποίο παρα­δό­θηκε κάτω από τον προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό, ο Όμιλος Φουρλή εμπι­στεύ­τηκε ξανά τη VECTOR για την ανα­βάθ­μιση του κατα­στή­μα­τος στη Ρόδο.

Η ανα­κα­τα­σκευή σημα­το­δο­τεί την ενί­σχυση της παρου­σίας του ΙΚΕΑ στα Δωδε­κά­νησα και την ανα­βάθ­μιση της αγο­ρα­στι­κής εμπει­ρίας για τους κατοί­κους και επι­σκέ­πτες της Ρόδου.

Πηγή: ypodomes.com

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

  1. Φωτης

    Εχει κυκλοφοριακη συνδεση( κομβο) νομιμη??