Ειδήσεις

Από τη Ρόδο φιναλίστ στα βραβεία Greek International Women Awards

Από τη Ρόδο φιναλίστ στα βραβεία Greek International Women Awards που θα φιλοξενηθούν στο Βρετανικό Μουσείο.
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε την τιμητική υποψηφιότητα της προέδρου της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας, κυρίας Αικατερίνας Λέγγου από τη Ρόδο στα βραβεία Greek International Women Awards (GIWA) που θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου. Η διάκριση είναι πολύ σημαντική, αφού επιτεύχθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες Ελληνίδες που έχουν καταφέρει να διακριθούν διεθνώς και εθνικώς για τα επιτεύγματα τους σε διάφορες κατηγορίες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Η δημόσια ψηφοφορία διαρκεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και πραγματοποιείται με την εξής απλή διαδικασία.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και πατήστε Vote: https://greekinternationalwomen.awardsplatform.com/entry/vote/EqOgjWqR/PyYxpdPJ
Ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου