Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11.00 η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Περιφερειακής Οργανωτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάκη Μιχαήλου.

Με θεματολογία την γενική πολιτική της χώρας και προβληματισμούς που απασχολούν τους πολίτες του τόπου μας, δόθηκε η σημερινή συνέντευξη τύπου παρουσία των τοπικών μέσων από τον κ. Μιχαήλου.

Στο πάνελ μαζί του, ο πρόεδρος της Τ.Ο της Ν.Δ. κ. Βαγγέλης Μουζουράκης και ο Γραμματέας κ. Μάριος Πλούμπης. Με την φράση “εθελοντική η προσφορά μας στην Ν.Δ. και οι εξηγήσεις που πρέπει να δώσουμε στον κόσμο” ήταν η πρόταση της αρχικής εισήγησης του κ. Μιχαήλου ο οποίος προχώρησε στην συνέχεια στα μείζονα θέματα της περιφέρεια μας και ειδικότερα της Κω και της Ρόδου, κάνοντας αναφορές σε προβλήματα που μας απασχολούν, όμως θέματα υγείας τουρισμού, ανάπτυξης και πολλά άλλα.

Η αφορμή των επισκέψεων του ξεκινώντας μάλιστα από την Κω έχει να κάνει με τις εξαγγελίες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τα 17δισ. στον πρώτο χρόνο εφαρμογής του για τα οποία αναρωτήθηκε ο κ. Μιχαήλου που θα βρεθούν.

Μίλησε για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά τονίζοντας πως έμεινε έκπληκτος με την αντίδραση του ελληνικού λαού που παρά την γκρίνια του όπως είπε χαρακτηριστικά, έδειξε ωριμότητα και υπομονή. Μικρή αναφορά έκανε και για το θέμα των δημοσκοπήσεων και το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ., ερμηνεύοντας το ως οργή και θυμό των ψηφοφόρων που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Τόνισε πως η Ν.Δ. θα κάνει την αντεπίθεση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και ανέφερε πως παρά τις δυσκολίες η κυβέρνηση θα πετύχει τον στόχο της.

Όσον αφορά τοπικά, έθεσε τους προβληματισμούς του ενώ δεν παρέλειψε να πει, πως θεωρεί το νέο Δήμαρχο Κω Γιώργο Κυρίτση, πετυχημένο πολιτικό και πως η Κως είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν επικρατεί στη Ρόδο.

kostoday.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ