Το πρωί της Παρασκευής, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης, τίμησε τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Καλοκαίρι 2020» που διοργάνωσε ο Οργανισμός.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Σε μια ξεχωριστή μέρα, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου πραγματοποιήθηκε από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ και τον πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη εκδήλωση προς τιμήν των μικρών αθλητών που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ποδοσφαιρικών Ακαδημιών ‘’Καλοκαίρι2020’’.
Μεσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, ο πρόεδρος κ. Κολιάδης απένειμε στους μικρούς αγωνιστές αναμνηστικά και δώρα, ευχαρίστησε την κάθε Ακαδημία ξεχωριστά για το ήθος και την παραδειγματική αθλητική συμπεριφορά των μελών της κάνοντας και ιδιαίτερη αναφορά στους αθλητές από την Κύπρο και το ταξίδι που χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκαν να κάνουν εν μέσω δυσμενών συνθηκών.
Υπογράμμισε, τέλος, ότι το αθλητικό ιδεώδες είναι εκείνο που κρατάει την επαφή μεταξύ των ανθρώπων έστω και αν διανύουμε καιρούς όπου πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ