Πολιτιστικά

Δράσεις Δημοτικού Ωδείου -ΔΟΠΑΡ για καλοκαίρι 2019.

Ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ρόδου ακολουθεί τα … χνάρια της μουσικής και καλεί τους νέους και την τοπική κοινωνία να έρθουν πιο κοντά σε αυτή.

Αυτό το καλοκαίρι η καρδιά των νέων της Ρόδου και της ευρύτερης περιοχής χτυπά σε δρόμους που οδηγούν στο Δημοτικό Ωδείο και σε ρυθμούς υλοποίησης ενός μουσικού εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν γνωριμία με τα όργανα που διδάσκονται σ’ αυτό.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 με 30 Αυγούστου 2019 και ώρες 17:30 έως 19:30, στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου – ΔΟΠΑΡ και στόχο έχει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόσβαση των νέων στη μουσική και την απόκτηση μουσικής παιδείας.

Την εκπαιδευτική δράση θα πραγματοποιήσουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου-ΔΟΠΑΡ:

Στο τμήμα πιάνου

· Κουβαράς Παναγιώτης

· Σπανού Άντζελα

· Χατζηστρατή Σεβαστή

· Χαραυγή Γεωργία

– Στο τμήμα κλασικής κιθάρας

· Γιακουμάκης Ιωάννης

· Κατσιμπρής Ιωάννης

– Στο τμήμα φλάουτου

· Κατσαρά Ευδοκία

– Προ-θεωρία : Γεωργία Χαραυγή

– Ακορντεόν και Αρμόνιο : Kατταβενάκης Παναγιώτης (Μουσικός ΔΟΠΑΡ)

Για πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Διαγοριδών 3 κατά τις ώρες λειτουργίας του (8.00 -15.00).

Πληροφορίες στo τηλέφωνo 2241026385/ 27427.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα ανακαινισμένα κτίρια του συγκροτήματος «Μουράτ Ρέϊς » στην πλατεία Κουντουριώτη

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου