ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Παρελθόν ο Τζιβίλογλου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ- ΔΙΑΣ

Χωρίς τον Ευ­τύ­χη Τζι­βί­λο­γλου θα πο­ρευ­τεί ο Φοί­βος Κρε­μα­στής στην νέα αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο.

Οι δύο πλευ­ρές έλυ­σαν την συ­νερ­γα­σία τους, με τον έμπει­ρο με­σο­α­μυ­ντι­κό να επι­στρέ­φει στην ιδιαί­τε­ρη πα­τρί­δα του, την Ανά­βυσ­σο.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σαν οι Κρε­μα­στε­νοί:

”Το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο και ο φί­λα­θλος κό­σμος του Φοί­βου Κρε­μα­στής εύ­χο­νται στον Ευτύχη Τζι­βί­λο­γλου καλή συ­νέ­χεια σε ότι κάνει στην ζωή του, καθώς φέτος λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σε­ων θα πα­ρα­μεί­νει στην ιδιαί­τε­ρη πα­τρί­δα του την Ανά­βυσ­σο. Ο Ευτύχης έχει συν­δέ­σει το όνομά του με την σύγ­χρο­νη ιστο­ρία της ομά­δας μας και οι πόρ­τες του Φοί­βου όποτε το θε­λή­σει θα είναι πάντα ανοι­χτές.

‘’ Τζίβι’’ σε ευ­χα­ρι­στού­με για όλα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.