ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Λέρο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λιμενικό

Ενη­με­ρώ­θη­κε, πρω­ι­νές ώρες σή­με­ρα, η Λι­με­νι­κή Αρχή Λέρου για την ύπαρ­ξη σορού άνδρα, σε προ­χω­ρη­μέ­νη σήψη, αγνώ­στων λοι­πών στοι­χεί­ων, σε βρα­χώ­δη ακτή ακρω­τη­ρί­ου “ΚΟΡΑΗ” Παρ­θε­νί­ου βό­ρεια ν. Λέρου.

Η σορός διε­κο­μί­σθη στο Γε­νι­κό Νο­σο­κο­μείο – Κέ­ντρο Υγεί­ας Λέρου, από όπου πρό­κει­ται να με­τα­φερ­θεί στην Ια­τρο­δι­κα­στι­κή Υπη­ρε­σία Δω­δε­κα­νή­σου για τη διε­νέρ­γεια νε­κρο­ψί­ας – νε­κρο­το­μής.

Προ­α­νά­κρι­ση διε­νερ­γεί­ται από την οι­κεία Λι­με­νι­κή Αρχή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.