Ειδήσεις

Πικραμμένος: Κατακλύζομαι από αισθήματα οργής, αγανάκτησης και απογοήτευσης

“Είναι ψεύδη και συκοφαντίες. Στην αρχή αιφνιδιάστηκα. Τώρα όμως κατακλύζομαι από αισθήματα οργής, αγανάκτησης και απογοήτευσης. Δεν βρίσκεται μπροστά σας μόνο ο τότε λίγων ημερών υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Βρίσκεται ο εν ενεργεία δικαστικός λειτουργός, Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, με άλλα λόγια κατηγορούμαι ότι ως εν ενεργεία δικαστικός λειτουργός δωροδοκήθηκα» είπε ο Παναγιώτης Πικραμμένος φανερά συγκινημένος.

“Υπηρέτησα επί 37 χρόνια στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Λίγο πριν από την αποχώρηση μου, πήρα εντολή από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, να σχηματίσω υπηρεσιακή κυβέρνηση, για να οδηγήσω τη χώρα σε εκλογές. Διετέλεσε υπηρεσιακός πρωθυπουργός επί 35 μέρες”.

“Βρίσκομαι εδώ για να αντιμετωπίσω μια ανυπόστατη κατηγορία ότι δήθεν έλαβα χρηματικό δώρο για να προωθήσω τα συμφέροντα της ελεγχόμενης εταιρείας Novartis” ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου