Ειδήσεις

Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής για ελληνοτουρκικά

Κατρούγκαλος
Μετά τις συνεχόμενες τουρκικές παραβιάσεις

Σε έκτακτη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής προχωρά η Αθήνα μετά τη διαρκώς αυξανόμενη προκλητικότητα των Τούρκων. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, στις 11:00 το πρωί, θα συνεδριάσει στο Υπουργείο Εξωτερικών, το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), υπό την προεδρία του Αν. Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Κύριο αντικείμενο θα είναι το κρίσιμο ζήτημα των σχέσων με την Τουρκία αλλά και το Κυπριακό.

Είχε προηγηθεί σωρεία υπερπτήσεων πάνω από ελληνικά νησιά από τουρκικά αεροσκάφη, στον απόηχο των δηλώσεων του Τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος διαμήνυσε ότι η Τουρκία «δεν θα επιτρέψει κανένα τετελεσμένο» στο Αιγαίο.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.