Πολιτιστικά

Χριστουγεννιάτικο καλωσόρισμα από το Σύλλογο Γυναικών Σορωνής,

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις , που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο 15 και 16 μηνός, ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Σορωνής.Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν ενόψει των Χριστουγέννων , προσέφεραν

χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους , ενισχύοντας και το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής.

Μάλιστα ,την Κυριακή ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την Αδελφότητα Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» ανέβασε στην επιτυχημένη παράσταση «Στα χνάρια του Διαβάτη».

Ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής , την Κυριακή τίμησε την περιφερειακή αρχή , στο πρόσωπο του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου πολιτισμού κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου.Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος, εδώ και ενάμιση χρόνο, που ιδρύθηκε ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής , στέκεται αρωγός της προσπάθειας του, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες του, για τη διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων , με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 

 

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Σορωνής ,η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής κ. Ελένη Θωμάτου , απένειμε στον κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστη ένδειξης της αναγνώρισης, της στήριξης που παρέχει η περιφερειακή αρχή στον Σύλλογο. Στον σύντομο χαιρετισμό της κ. Θωμάτου, αφού εξέφρασε για άλλη μια φορά δημόσια τις ευχαριστίες του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής ,στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Χατζημάρκου αλλά και του κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου, αναφέρθηκε στο σημαντικό και μετρήσιμο φιλανθρωπικό έργου του Συλλόγου. Όπως τόνισε η κ. Θωμάτου ο κ. Χατζημάρκος βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου  στηρίζοντας ,τις δράσεις του, τις οποίες αγκαλιάζει και συνδράμει ,με κάθε τρόπο και  ο κ. Διακογεωργίου, αφού έχουν ως στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Διακογεωργίου , αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γυναικών Σορωνής για την τιμητική πλακέτα που του απένειμε η πρόεδρο του κ. Θωμάτου , εξήρε τις πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων , με στόχο την στήριξη συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη ,την αλληλεγγύη των συνανθρώπων του. Ο κ. Διακογεωργίου , διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής ότι,  ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο ίδιος θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες του φιλανθρωπικού έργου του.

 

Να τονιστεί ,πως τα χρήματα (κουμπαράς) , από τη θεατρική παράσταση  θα διατεθούν για τον μικρό Γιωργάκη ,ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Γιάννης Νιωτάκης και άλλα μέλη της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης».

 

 

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Νιωτάκης ,αφού συνεχάρη το δραστήριο Σύλλογο Γυναικών Σορωνής για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει , έκανε γνωστό πως η Αδελφότητα Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης», θα στηρίζει με κάθε τρόπο τις πρωτοβουλίες που αναλάβει ,για φιλανθρωπικούς σκοπούς, εγκαινιάζοντας μια στενότερη συνεργασία μεταξύ των δύο Συλλόγων.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου