Αθλητικά

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου: Συνάντηση με Αλέξανδρο Κολιάδη

Το διοικητικό συμβούλιου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη, συζητώντας διάφορα θέματα που απασχολούν τα σωματεία στίβου του νησιού μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση:
«Την Παρασκευή 16/10 το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης καλλίτερων συνθηκών λειτουργίας στο ΔΑΚ ‘’Καλλιπάτειρα’’ και κατ επέκταση την καλλίτερη εξυπηρέτηση των Αθλητικών Σωματείων του Στίβου.
Υπήρξε πνεύμα πολύ καλής συνεργασίας.
Διαπιστώθηκε η βούληση του προέδρου του ΔΟΠΑΡ για ουσιαστική στήριξη του Στίβου.
Η στήριξη αυτή θα πραγματοποιηθεί:
-Με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί στο ΔΑΚ ‘’Καλλιπάτειρα’’ με σοβαρές παρεμβάσεις (περίφραξη, φωτισμός, συντηρήσεις, βελτίωση χλοοτάπητα κλπ).
-Με την προμήθεια του απαραίτητου αθλητικού υλικού για την πραγματοποίηση των προπονήσεων και τη διοργάνωση άρτιων αγώνων (στρώμα του ύψους, όργανα ρίψεων, βατήρες, εμπόδια κλπ).
-Με την διερεύνηση της δυνατότητας κατασκευής αίθουσας ενδυνάμωσης.
-Τέλος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα Αθλητικά Σωματεία του Στίβου, ανέλαβε να καλύψει (χωρίς κανένα κόστος για τα Σωματεία) μέχρι το τέλος τουλάχιστον του 2020 την φύλαξη του σταδίου στίβου (ώστε να τηρούνται οι κανόνες λειτουργίας οι οποίοι έχουν εγκριθεί από τον ΔΟΠΑΡ) καθώς και την καθαριότητα στους χώρους υγιεινής.
Οι εκπρόσωποι των Αθλητικών μας Σωματείων, οι προπονητές και οι αθλητές-τριες θα συνεργαστούν με το προσωπικό που θα είναι στο χώρο και θα τηρούν τους κανόνες λειτουργίας της εγκατάστασης καθώς και τα πρωτόκολλα για το covid- 19.
Κάνοντας μια καινούρια αρχή χαιρετίζουμε την στήριξη του ΔΟΠΑΡ στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε και ευχαριστούμε για το γεγονός ότι προσπαθεί να δώσει λύσεις με καλές πρακτικές στα (χρόνια) προβλήματα των εγκαταστάσεων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου