ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δήμητρα Δαματριάς: Προετοιμασία, πρώτη συγκέντρωση και φιλικά

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ

Με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε η Δή­μη­τρα Δα­μα­τριάς, ενη­μέ­ρω­σε ότι αύριο Τρίτη 21 Αυ­γού­στου θα γίνει η πρώτη συ­γκέ­ντρω­ση, την Δευ­τέ­ρα 27 Αυ­γού­στου θα ξε­κι­νή­σει η προ­ε­τοι­μα­σία για την σεζόν 2018-2019 και γνω­στο­ποί­η­σε εννέα φι­λι­κά παι­χνί­δια που έχουν προ­γραμ­μα­τι­στεί στο πλαί­σιο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας.

Πα­ράλ­λη­λα, ο σύλ­λο­γος άφησε αιχ­μές για το ότι παρά τις υπο­σχέ­σεις, ακόμα δεν έχει το­πο­θε­τη­θεί συν­θε­τι­κός χλο­ο­τά­πη­τας στο γή­πε­δο Δα­μα­τριάς, ενώ ευ­χή­θη­κε σε ΕΠΣΔ, διαι­τη­τές και ομά­δες ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Ο A.O. Δή­μη­τρα Δα­μα­τριάς γνω­στο­ποιεί την έναρ­ξη προ­ε­τοι­μα­σί­ας της ομά­δας μας για την πε­ρί­ο­δο 2018-2019 τη Δευ­τέ­ρα 27 Αυ­γού­στου.

Η ώρα έναρ­ξης των προ­πο­νή­σε­ων θα κα­θο­ρι­στεί στο πρώτο επί­ση­μο ρα­ντε­βού γνω­ρι­μί­ας, διοί­κη­σης, προ­πο­νη­τή και πο­δο­σφαι­ρι­στών που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Τρίτη 21 Αυ­γού­στου.

Αυτή εξαρ­τά­ται και από τα δια­θέ­σι­μα γή­πε­δα που θα φι­λο­ξε­νη­θεί η ομάδα μας και αυτό είναι το με­γα­λύ­τε­ρο έως τώρα πρό­βλη­μα εδώ και πολλά χρό­νια που αντι­με­τω­πί­ζου­με σαν σύλ­λο­γος καθώς έχου­με μεί­νει μόνο σε υπο­σχέ­σεις για την το­πο­θέ­τη­ση του τε­χνη­τού χλο­ο­τά­πη­τα στο γή­πε­δο Δα­μα­τριάς.

Θα δοθεί το πρό­γραμ­μα στους παί­κτες από τον προ­πο­νη­τή, οι απα­ραί­τη­τες πλη­ρο­φο­ρί­ες για τις ια­τρι­κές εξε­τά­σεις και οι γε­νι­κοί κα­νό­νες σω­στής λει­τουρ­γιάς της ομά­δας.

Επί­σης γνω­στο­ποιού­με τα φι­λι­κά τα οποία έχει προ­γραμ­μα­τί­σει ο προ­πο­νη­τής μας Σάβ­βας Κα­ρα­βό­λιας για την πε­ρί­ο­δο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας:

1. Πα­ρα­σκευή 07/09 με Δόξα Ψίν­θου

2. Τε­τάρ­τη 12/09 με τους νέους του Δια­γό­ρα

3. Σάβ­βα­το 15/09 με Ευκλή

4. Τε­τάρ­τη 19/09 με Ακου­σί­λαο

5. Σάβ­βα­το 22/09 με Αστέ­ρα Πα­στί­δας

6. Τε­τάρ­τη 26/09 με Πο­λύ­στρα­το

7. Κυ­ρια­κή 30/09 με Ατρό­μη­τους

8. Τε­τάρ­τη 03/10 με Ανα­γέν­νη­ση Έμπω­νας

9. Σάβ­βα­το 06/10 με Χάλκη.

Τα γή­πε­δα και οι ώρες διε­ξα­γω­γής τους θα κα­θο­ρί­ζο­νται και θα ανα­κοι­νώ­νο­νται από τους προ­πο­νη­τές των ομά­δων καθώς δεν είναι δυ­να­τόν να γνω­ρί­ζου­με ακόμα τα δια­θέ­σι­μα γή­πε­δα.

Ταυ­τό­χρο­να με την έναρ­ξη προ­ε­τοι­μα­σί­ας των πε­ρισ­σο­τέ­ρων ομά­δων, θα θέ­λα­με να ευ­χη­θού­με στην Ε.Π.Σ.Δ. στον Σ.Δ.Π.Δ. και σε όλες τις ομά­δες για την νέα πο­δο­σφαι­ρι­κή σεζόν διοι­κή­σεις, προ­πο­νη­τές, πο­δο­σφαι­ρι­στές , υγεία πρώτα απ’ όλα, καλή δύ­να­μη στο έργο τους και να απο­λαύ­σου­με ένα δί­καιο και εξί­σου αντα­γω­νι­στι­κό πρω­τά­θλη­μα στο πλαί­σιο πά­ντο­τε του ευ αγω­νί­ζε­σθαι, υπεν­θυ­μί­ζο­ντας πως το παι­χνί­δι έχει τρία τε­λι­κά απο­τε­λέ­σμα­τα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.