Ειδήσεις

Κως: Την χειρούργησε επιτυχώς στο νοσοκομείο στα 94 χρόνια της και είναι ξανά μάχιμη!

Επιστολή προς το Βήμα της Κω απέστειλε ο Σωκράτης Φεσσάρας με την οποία ευχαριστεί τον χειρουργό κ. Ζέρβα για την παρέμβασή του να χειρουργήσει την 94χρονη μητέρα του στο νοσοκομείο της Κω -με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν’ και της έσωσε την ζωή!

“Αγαπητό «ΒτΚ»¨

Αισθάνθηκαν την ανάγκη να πω και δημόσια, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον εξαίρετο Άνθρωπο και Επιστήμονα, που χειρούργησε επιτυχώς την μητέρα μου Αθηνά, σε ηλικία 94 ετών!

Πρόκειται για τον χειρουργό κ. Κων/νο Ζέρβα, ο οποίος σε κάθε περίπτωση, μας συμπεριφέρθηκε ως πραγματικός λειτουργός, με βάση τα Ιπποκρατικά ιδεώδη, έτσι που να μας κάνει υπερήφανους, γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο μας.

Χωρίς να μας ξέρει, ανέλαβε σοβαρό πρόβλημα της μητέρας μου, όταν οι άλλοι μας έλεγαν ότι και στην Αθήνα να την πήγαινα, θα ήταν άδικος κόπος.

Εκείνος την ανέλαβε και την έκανε όχι απλά να ξαναβρεί την καθημερινή της κανονική ζωή, αλλά να είναι και μάχιμη, όπως παλιά!

Για όλα όσα σπουδαία έπραξε, το μόνο που δέχθηκε, ήταν ένα ευχαριστώ από την καρδιά μας, γι’ αυτό και τώρα προσθέτω και το δημόσιο έπαινο.

Μετά τιμής

Σωκράτης Φεσάρας”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου