ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτέας Καλύμνου: Διακρίθηκε η Καπιωτά

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Πρωτέας Καλύμνου- Καπιωτά

Η Μαρία Κα­πιω­τά του Πρω­τέα Κα­λύ­μνου, συμ­με­τεί­χε στο Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Κο­λύμ­βη­σης Βε­τε­ρά­νων, όπου και κα­τά­φε­ρε να ξε­χω­ρί­σει, κα­τα­κτώ­ντας ένα αση­μέ­νιο με­τάλ­λιο.

Στην ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε ο σύλ­λο­γος προς ενη­μέ­ρω­ση ανα­φέ­ρο­νται τα ακό­λου­θα:

«Το τρι­ή­με­ρο από 14 έως 16 Ιου­νί­ου διορ­γα­νώ­θη­κε από την Κο­λυμ­βη­τι­κή Ομο­σπον­δία Ελ­λά­δας το Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Κο­λύμ­βη­σης Βε­τε­ρά­νων στο ανοι­χτό κο­λυμ­βη­τή­ριο του ΟΑΚΑ. Ο Πρω­τέ­ας ΝΟΚ συμ­με­τεί­χε με την Μαρία Κα­πιω­τά στην ηλι­κια­κή κα­τη­γο­ρία Γυ­ναι­κών 35-39 ετών. Η Μαρία κα­τέ­κτη­σε την 2η θέση στο αγώ­νι­σμα 200μ. ελεύ­θε­ρο, επί­σης κα­τέ­κτη­σε την 5η θέση στα 1500μ. ελεύ­θε­ρο και την 6η θέση στο αγώ­νι­σμα 50μ. πρό­σθιο.

Όπως δή­λω­σε ο προ­πο­νη­τής του συλ­λό­γου Μι­χά­λης Γλυ­νά­τσης, το τμήμα κο­λύμ­βη­σης Βε­τε­ρά­νων του Πρω­τέα που δη­μιουρ­γή­θη­κε τον πε­ρα­σμέ­νο Δε­κέμ­βριο, μέσα σε μόλις επτά μήνες έχει πολ­λές συμ­με­το­χές σε αγώ­νες κο­λύμ­βη­σης, όπως στους αγώ­νες κο­λύμ­βη­σης που έγι­ναν στο Σε­ρά­φειο από την Why not, στην ημε­ρί­δα κο­λύμ­βη­σης στο Πα­πα­στρά­τειο, στο 3ο Οι­κο­γε­νεια­κό Κύ­πελ­λο του Ηλυ­σια­κού, στο 2ο Θε­ρι­νό Διά­πλου Βου­λιαγ­μέ­νης και τώρα στο Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Κο­λύμ­βη­σης Βε­τε­ρά­νων.

Η ομάδα είναι δυ­να­τή και αυτό απο­δει­κνύ­ε­ται και από την συ­γκο­μι­δή των με­ταλ­λί­ων αλλά και από τα ατο­μι­κά ρεκόρ που ση­μειώ­νουν οι αθλη­τές και οι αθλή­τριες. Η πρώτη συμ­με­το­χή στο Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα έκλει­σε με τον κα­λύ­τε­ρο τρόπο, η Μαρία κα­τέ­κτη­σε αση­μέ­νιο με­τάλ­λιο και στέ­φθη­κε 3 φορές πα­νελ­λη­νιο­νί­κης. Πάμε μπρο­στά και συ­νε­χί­ζου­με τις προ­πο­νή­σεις μας για τους επό­με­νους αγώ­νες – στό­χους μας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.