ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντένις Πάσινγκ: «Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν πραγματικότητα τη διοργάνωση στη Ρόδο»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Μπιτς βόλεϊ

Ο Γερ­μα­νός Ντέ­νις Πά­σινγκ είναι ο supervisor της διορ­γά­νω­σης του πα­γκο­σμί­ου τουρ­νουά beach volley στη Ρόδο, που ξε­κί­νη­σε την Πα­ρα­σκευή στις εγκα­τα­στά­σεις του ΔΑΚ Καλ­λι­πά­τει­ρα.

Στην συ­νέ­ντευ­ξη Τύπου που δό­θη­κε το με­ση­μέ­ρι της Πέμ­πτης στην αί­θου­σα εθι­μο­τυ­πί­ας του Δη­μαρ­χεί­ου Ρόδου, ο Ντέ­νις Πά­σινγκ εκ­προ­σώ­πη­σε την Ευ­ρω­παϊ­κή Ομο­σπον­δία, ανα­φέ­ρο­ντας τα ακό­λου­θα στις δη­λώ­σεις του:

«Εκ μέ­ρους της Ευ­ρω­παϊ­κής και Πα­γκό­σμιας Ομο­σπον­δί­ας θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω την Ελ­λη­νι­κή Ομο­σπον­δία, την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου και τον Δήμου Ρόδου που έκα­ναν τη διορ­γά­νω­ση πραγ­μα­τι­κό­τη­τα.

Τα τε­λευ­ταία δύο χρό­νια αντι­με­τω­πί­σα­με πολλά προ­βλή­μα­τα λόγω του κο­ρω­νοϊ­ού και ο αθλη­τι­σμός υπέ­φε­ρε.

Η έλ­λει­ψη πα­γκό­σμιων διορ­γα­νώ­σε­ων ήταν με­γά­λο πλήγ­μα και πλέον σιγά σιγά επι­στρέ­φου­με στη κα­νο­νι­κό­τη­τα. Οπότε ευ­χα­ρι­στώ όλους όσοι έφε­ραν αυτό το τουρ­νουά στη Ρόδο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.