Αθλητικά

Η διαδικτυακή συζήτηση του ΑΣΙΑΘΡ για τους κανονισμούς

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη το περασμένο Σάββατο, με θέμα την ενημέρωση των μελών του σε θέματα κανονισμών και τις αλλαγές που έχουν γίνει σε αυτούς φέτος. Στη συζήτηση πήραν μέρος αρκετοί ιστιοπλόοι του συλλόγου, με τη διοίκηση του σωματείου να εκδίδει και σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τους παρουσιαστές και ομιλητές του τελευταίου διαδικτυακού σεμιναρίου μας :

-τον Μιχάλη Κασιώτη, Ναυπηγό και Καταμετρητή, για την ενημέρωση για τις αλλαγές στα συστήματα καταμέτρησης σκαφών ανοικτής θάλασσας που θα ισχύουν το 2020,
&
-τους Αναστάσιο Φώτη και Κλείδωνα Γιάννη, Διεθνείς Κριτές, για την παρουσίαση και επεξήγηση σύνθετων περιπτώσεων εφαρμογής των κανονισμών ιστιοπλοΐας με παραδείγματα και αναλυτική περιγραφή.

Ευχαριστούμε και όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι εκτός του ότι επωφελήθηκαν τις γνώσεις των καταξιωμένων ομιλητών, τίμησαν την αφιλοκερδή προσπάθεια των παραπάνω να διαθέσουν χρόνο για την οργάνωση και παρουσίαση των όσων απολαύσαμε αλλά και το μεράκι τους να μας μεταδώσουν, με επιτυχία όπως πάντα, τις γνώσεις τους.

Όσοι δεν το παρακολούθησαν έχασαν την σημαντική αυτή προσπάθεια, όσων που ξγνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς και την προσπάθεια του συλλόγου μας να μας κρατά ενήμερους, μορφωμένους και όλους μαζί, ειδικά αυτήν την περίοδο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου