Ειδήσεις

Στις 9 Μαΐου το επίδομα αλληλεγγύης σε 65.000 ένστολους

Άμεσα και χωρίς καμιά καθυστέρηση θα δοθεί σε περίπου 65 χιλιάδες ένστολους το εφάπαξ επίδομα αλληλεγγύης που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός. Με εντολή του κ. Σαμαρά το οικονομικό επιτελείο θα δώσει στις 9 Μαΐου το έκτακτο αυτό επίδομα από το πρωτογενές πλεόνασμα που πέτυχε η Ελλάδα.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση, οι ένστολοι που θα λάβουν το εφάπαξ επίδομα αλληλεγγύης ανέρχονται σε 64.065 άτομα. Από αυτούς οι 26.525 είναι αστυνομικοί, 2.315 λιμενικοί, 1.480 από το Πυροσβεστικό Σώμα και 33.745 του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ως όριο καθορίζονται τα 1.500 ευρώ στις ακαθάριστες τακτικές αποδοχές, χωρίς νυχτερινά και πενθήμερα.

Το επίδομα θα δοθεί, εφάπαξ χωρίς κρατήσεις και φόρους, με βάσει το μηνιαίο εισόδημα που είχαν τον Ιανουάριο του 2014, ενώ η καταβολή του θα γίνει στις 9 Μαΐου του 2014.
Υπενθυμίζεται ότι, σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές αυτές μειώνονται κατά 3,9% φέτος, ενώ έχουν ήδη μειωθεί κατά 1,1% πέρσι. (antinews)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου