Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κος Βαγιανός Σωτήρης εκφράζει τα εγκάρδια συγχαρητήριά του προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εκλογή του στη θέση του Πρόεδρου της Ένωση Περιφερειών Ελλάδος .
Ειδικότερα αναφέρει :
«Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας συγχαρώ για την εκλογή και ανάδειξή σας στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος .
Είμαι βέβαιος πως με τις γνώσεις, την εμπειρία, το μεράκι και την αγάπη που τρέφετε για τον τόπο μας θα συμβάλλετε καθοριστικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάδειξη των ζητημάτων που αφορούν την κοινωνία μας.
Εύχομαι καλή δύναμη, επιτυχία και δημιουργικότητα στη νέα σας θητεία.»








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.