Τοπικές Ειδήσεις

“Ο τρόπος που ο δήμαρχος Λέρου ψεύδεται κατά της Περιφέρειας, εντυπωσιάζει και τους πλέον υποψιασμένους ως προς τα κίνητρα του”

“Η στάση και η συμπεριφορά σας, επιχειρεί να καταστήσει αφόρητα «φτηνή» την σχέση Α’ και Β’ βαθμού και σε αυτό το εξαιρετικά χαμηλό και εξωθεσμικό επίπεδο, θα συνεχίσετε μόνος”, απαντά ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΝΑΙ, Νίκος Παπασταματίου, στον Μιχάλη Κόλια

“Ο τρόπος με τον οποίο διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα και διακινείτε τα ψεύδη για την Περιφερειακή αρχή, έχει εντυπωσιάσει και τους πλέον υποψιασμένους ως προς τα κίνητρα σας”, αναφέρει ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Παπασταματίου, σε απαντητική επιστολή του προς του Δήμαρχο Λέρου, Μιχάλη Κόλια, ο οποίος ζήτησε ενημέρωση για έργα που αφορούν το νησί του, εγκαλώντας την Περιφέρεια για εκκρεμότητες και καθυστερήσεις.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας τονίζει στην απαντητική επιστολή του ότι η Περιφερειακή αρχή έχει δώσει τις εξετάσεις της σε πανελλήνιο επίπεδο και το βάρος που σηκώνει στα 48 κατοικημένα νησιά της δεν έχει προηγούμενο στην χώρα. Λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης και υπερβαίνει διαρκώς τις αρμοδιότητες της προκειμένου να δώσει λύσεις σε προβλήματα των νησιωτών παρά το ότι στελεχώνεται με προσωπικό κάτω και των ακραίων ορίων ασφαλείας.

Επιπλέον σημειώνει ότι η Περιφερειακή Αρχή συνεργάζεται με όλα τα νησιά αποφεύγοντας επιμελώς την άσκηση κριτικής στο έργο των Δημοτικών αρχών, σε αντίθεση με τον αήθη τρόπο με τον οποίον ο δήμαρχος Λέρου επιχειρεί να “ελέγξει” την Περιφερειακή Αρχή και μάλιστα με τρόπο που καθιστά αφόρητα «φτηνή» την σχέση Α’ και Β’ βαθμού και σε εξαιρετικά χαμηλό και εξωθεσμικό επίπεδο.

Επί της ουσίας των όσων ο Δήμαρχος Λέρου αναφέρει, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας του ζητά, εφόσον το επιθυμεί, να αποστείλει στα γραφεία της έναν καλόπιστο συνεργάτη του, για να λάβει την ενημέρωση που υποτίθεται ότι δεν έχει και να υπογράψει και την παραλαβή των σχετικών εγγράφων, αφού – όπως τονίζει – ο τρόπος με τον οποίο διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και διακινεί τα ψεύδη για την Περιφερειακή αρχή, έχει εντυπωσιάσει και τους πλέον υποψιασμένους ως προς τα κίνητρα του, καθώς κινείται στην ίδια λογική με την οποία το τελευταίο διάστημα μεθοδικά επιτίθεται κατά της Περιφερειακής Αρχής.

Η επιστολή του Εκτελεστικού Γραμματέα

Προς : Δήμαρχο Λέρου
κ. Κόλια Μιχάλη

Κοιν.: – Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

-Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου
Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

-Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Λέρου

-Διεύθυνση Τεχνικών Εργων Δωδεκανήσου

Θέμα : «Απάντηση στην 7535/12.12.2019 επιστολή σας»

κ. Δήμαρχε Λέρου,

Η από 12.12.2019 και με Αρ.Πρωτ. 7535 επιστολή σας, με την οποία ζητάτε δήθεν ενημέρωση για έργα που αφορούν το νησί της Λέρου, κινείται στην ίδια λογική με την οποία το τελευταίο διάστημα μεθοδικά επιτίθεστε στην Περιφερειακή αρχή.
Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η Περιφερειακή αρχή έχει δώσει τις εξετάσεις της σε πανελλήνιο επίπεδο και το βάρος που σηκώνει στα 48 κατοικημένα νησιά της δεν έχει προηγούμενο στην χώρα. Λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης και υπερβαίνει διαρκώς τις αρμοδιότητες της προκειμένου να δώσει λύσεις σε προβλήματα των νησιωτών μας παρά το ότι στελεχώνεται με προσωπικό κάτω και των ακραίων ορίων ασφαλείας. Συνεργάζεται με όλα τα νησιά αποφεύγοντας επιμελώς την άσκηση κριτικής στο έργο των Δημοτικών αρχών και ο «έλεγχος» που εσείς επιχειρείτε σε αυτήν, με τον αήθη τρόπο που τον επιχειρείτε, σας τον επιστρέφει.
Η στάση και η συμπεριφορά σας, επιχειρεί να καταστήσει αφόρητα «φτηνή» την σχέση Α’ και Β’ βαθμού και σε αυτό το εξαιρετικά χαμηλό και εξωθεσμικό επίπεδο, θα συνεχίσετε μόνος.
Επί της ουσίας, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αποστείλετε, κατόπιν ενημέρωσης, στα γραφεία μας έναν καλόπιστο συνεργάτη σας να λάβει την ενημέρωση που υποτίθεται ότι δεν έχετε και να υπογράψει και την παραλαβή των σχετικών εγγράφων, αφού ο τρόπος με τον οποίο διαστρεβλώνετε την πραγματικότητα και διακινείτε τα ψεύδη για την Περιφερειακή αρχή, έχει εντυπωσιάσει και τους πλέον υποψιασμένους ως προς τα κίνητρα σας.

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας

Νικόλαος Ι. Παπασταματίου

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου