Πολιτιστικά

Ομάδες ενηλίκων στο Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής του ΔΚΣΜΡ-ΔΟΠΑΡ συγκροτεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ομάδες ενηλίκων στο πλαίσιο των οποίων δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες, ώστε να διεγερθεί και να απελευθερωθεί η δημιουργικότητα των μελών της και μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές διαδικασίες και ασκήσεις με παιγνιώδη χαρακτήρα, να κατακτήσουν συγγραφικές (κυρίως λογοτεχνικές) δεξιότητες και να οδηγηθούν στην πράξη της Γραφής.

Ο Α΄ Κύκλος του Εργαστηρίου πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο του  2020 μέχρι και τον Ιούνιο του 2020.

Ο Β’ Κύκλος του Εργαστηρίου της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς συνεχίζεται με δύο Τμήματα:

  • Τμήμα για Αρχάριους (Δημιουργική Γραφή & Πεζός λόγος)
  • Τμήμα για Προχωρημένους (Πεζός λόγος & Ποίηση)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.00

Tο Eργαστήριο θα παρουσιαστεί στο κοινό σε ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΔΚΣΜΡ (Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10α, Μόντε Σμιθ).

Πρόγραμμα Εργαστηρίου

Θα πραγματοποιούνται δυο τρίωρες συναντήσεις το μήνα για κάθε Τμήμα (Αρχάριων – Προχωρημένων) ξεκινώντας από το Σεπτέμβριο μέχρι το Μάιο του 2021 στις οποίες θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού. Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο οι συναντήσεις θα γίνονται εξ αποστάσεως μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Τα Τμήματα είναι ολιγομελή και στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στα 22410 32510, 32520 και 6945971953. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου – ΔΟΠΑΡ

Συντονισμός: Ειρήνη Ντέλλα, Εκπαιδευτικός – Δημοσιογράφος 

ΜΠΣ Δημιουργικής Γραφής ΕΑΠ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου