Τοπικές Ειδήσεις

Μίκα Ιατρίδη: «Προκηρύσσονται νέες μόνιμες θέσεις στα Νοσοκομεία Ρόδου και Καρπάθου, λύση και για τη Σύμη

Με σταθερά βήματα, δίνονται λύσεις στο ζήτημα της Υγείας στα Δωδεκάνησα. Όπως έχει πει και ο Υπουργός Υγείας, η πολιτική μας είναι ανθρωποκεντρική».

Σε συνέχεια των συναντήσεων που είχε η Μίκα Ιατρίδη στο Υπουργείο Υγείας, την Τετάρτη, 18/9/2019, ακολούθησε ενημέρωση από το Γενικό Γραμματέα, κ. Γιάννη Κωτσιόπουλο, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα προκηρύσσονται κανονικά 10 μόνιμες θέσεις ιατρών για το Νοσοκομείο της Ρόδου και 13 μόνιμες θέσεις ιατρών για το νοσοκομείο Καρπάθου. Περαιτέρω, σύντομα θα δοθεί λύση και για το Π.Ι. Σύμης, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του νησιού.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη δήλωσε σχετικά: «Όπως έχει πει ο Υπουργός Υγείας, η πολιτική μας είναι ανθρωποκεντρική. Ξεκινάμε να επουλώνουμε τις πληγές, δίνουμε τις μάχες, ώστε όλοι όσοι εμπλέκονται στον τομέα της Υγείας, να κάνουμε το ΕΣΥ ένα σύστημα ελπίδας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου