Ειδήσεις

Τακτικά θα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

«Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου. Πρέπει να τακτοποιηθούν αρκετά ζητήματα για να λειτουργήσει, όπως πρέπει, ο Δήμος. Εξαιτίας των ενστάσεων που κατατέθηκαν κατά του κύρους των δημοτικών εκλογών δημιουργήθηκαν θέματα».
Αυτό επεσήμανε χθες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Ευάγγελος Μανδρακός, που είχε συνάντηση με τον γραμματέα κ. Αντώνη Γιαννικουρή για να καθοριστούν τα θέματα της συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου.
«Πρέπει να συνεδριάζει τακτικά το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου. Δεν γίνεται να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να δρομολογηθούν για να ανεβάσει «στροφές» η δημοτική μηχανή. Μιλάμε για διαδικασίες αναγκαίες», δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Μανδρακός.
Σε ερώτηση σχετικά με τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μανδρακός δήλωσε:
«Θα πρέπει να οριστούν τα μέλη σε συμβούλια οργανισμών, όπως για παράδειγμα ο ΠΡΟΤΟΥΡ, το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης, η ΔΙΟΔΟΣ, η ΡΟΔΑ, ο ΔΟΠΑΡ και η ΔΕΥΑΡ. Είναι και οι σχολικές επιτροπές».
«Μην ξεχνάμε πως μόλις την περασμένη Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων. Οι άνθρωποι κάνουν αγώνα δρόμου ακόμη για να ενημερωθούν και να μπορέσουν να χειριστούν θέματα που σχετίζονται με τις αρμοδιότητές τους. Μόλις συσταθούν τα διοικητικά συμβούλια των οργανισμών η δημοτική μηχανή θα επιταχύνει τους ρυθμούς της», δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Μανδρακός.
«Με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ασχοληθήκαμε με τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της επόμενης Παρασκευής, 26 Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Γιαννικουρής.
Σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να κατατεθεί προς έγκριση και ο προϋπολογισμός του Δήμου για το έτος 2015.
Το προσχέδιο του προϋπολογισμού είχε συνταχθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου